ingenieurs met een groene bril ingenieurs met een groene bril
Balk

Designer Outlet Roermond klaar voor verdere groei

Op woensdag 12 april 2017 is op feestelijke wijze de vierde fase van het Designer Outlet Roermond geopend. Geflankeerd door o.a. wethouders Angely Waajen en Raja Fick nam directeur Marc Bauwens de laatste uitbreiding van het Outletcenter in gebruik door onder grote belangstelling symbolisch een lint door te knippen.

Adviesbureau Brouwers is de afgelopen jaren intensief betrokken geweest bij diverse majeure projecten op het Designer Outlet Roermond. Naast onze inbreng bij de uitbreiding in Jazz City met fase 4 van het outlet, is tevens de engineering, aanbesteding en uitvoeringsbegeleiding verzorgd van de herinrichting van fase 1, de toegang naar de nieuwe parkeergarage over de Schipperswal en de uitbreiding met parkeerplaats Big Triangle.

Met de uitbreiding van in totaal 4.700 parkeerplaatsen, de facelift van fase 1 en de uitbreiding met fase 4 is het Designer Outlet Roermond gereed voor een verdere groei van het aantal bezoekers van bijna 6 miljoen in 2016 naar een verwachte 7,5 miljoen in de komende jaren.

Ga terug