helder in communicatie helder in communicatie
Balk

Uw hele project in één hand

Op basis van de contractvorm Design & Construct neemt de in 2006 opgerichte divisie Brouwers Infra-ontwikkeling en Management de complete realisatie van een infrastructureel of civieltechnisch project op zich. Van ontwerp tot en met uitvoering!

Met de opdrachtgever worden heldere financiële afspraken gemaakt. Exploitatiebegroting, subsidie of budgetpost; Brouwers zorgt voor een optimaal resultaat binnen het beschikbare financiële kader. Onze onafhankelijke positie stelt ons in staat steeds de beste combinatie van uitvoerende partijen te kiezen. Zo ontstaat een gedegen team dat uw wensen binnen het opgestelde programma van eisen realiseert. Een uitgebreid kwaliteitsdossier, open communicatie met alle betrokken partijen en onze expertise in de uitvoering staan garant voor een correcte oplevering. Intensieve uitvoeringsbegeleiding wordt hiermee overbodig, waarmee u kosten voor directievoering en toezicht bespaart. Door deze aanpak kunnen meerdere processen parallel aan elkaar lopen, waardoor uw project sneller en effectiever wordt gerealiseerd.

Kenmerkend voor de werkwijze van Brouwers Infra-ontwikkeling en Management zijn de korte communicatielijnen, één vast contactpersoon en altijd gewaarborgde continuïteit. Daardoor kunt u zich richten op uw eigen kerntaken. Brouwers Infra-ontwikkeling en Management staat garant voor een realistisch plan voor een eerlijke prijs, die ook echt vaststaat. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. En mocht zich toch een onverwachte situatie of probleem voordoen, dan staat Brouwers voor u klaar met gerichte oplossingen.